Ρέθυμνο

Εξήντα χρόνια ιστορίας με τον Καφέ Δανδάλη

Σταθερά στην κορυφή - Αλάνθαστη συνταγή επιτυχίας

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της εταιρείας Αλέκος Δανδάλης & Υιοί ΑΕΒΕ στο Ρέθυμνο και στο ξενοδοχείο Porto Rethymno με αφορμή την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το δίκτυο συνεργασίας γύρω από τον καφέ Δανδάληκαι την Douwe Egberts, τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, ενός δικτύου που διαπρέπει και πρωταγωνιστεί στην ξενοδοχειακή εστίαση και την εν γένει αγορά, βασιζόμενο στις παραδοσιακές αξίες σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια οι Έλληνες εμπιστεύονται τον καφέ Δανδάλη για να τους συντροφεύσει στις πιο όμορφες στιγμές της μέρας τους. Όπως τότε, έτσι και τώρα ο δρόμος της επιτυχίας, είναι ο ίδιος, όπως τονίζει ο Ιωάννης Δανδάλης, εμπορικός διευθυντής της Αλέκος Δανδάλης & Υιοί ΑΕΒΕ. Σταθερά στην κορυφή παρά την κρίση μέσα από τη σταθερή συνταγή της επιτυχίας που κρύβει μέσα του κάθε φλιτζάνι του καφέ Δανδάλη.

Στο Ρέθυμνο, οι συνδαιτυμόνες είχαν την ευκαιρία στους χώρους του ξενοδοχείου Porto Rethymno, να γνωρίσουν από κοντά τη νέα γενιά μηχανών και προϊόντων της παγκόσμιας αγοράς καφέ, μέσα από τις στρατηγικές συνεργασίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία Αλέκος Δανδάλης & Υιοί ΑΕΒΕ.

Είναι αυτή η σταθερή ποιότητα των προϊόντων Douwe Egberts που έδεσαν με τη διαχρονική αξία του καφέ ΔΑΝΔΑΛΗ, αποφέροντας στο ελληνικό κοινό ένα αρμονικό αποτέλεσμα παράδοσης σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες τάσεις για τον επαγγελματία, σύμφωνα με τον country manager της Douwe Egberts, Γιώργο Σκούρτα.

Η ευχαρίστηση πελατών και καταναλωτών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την επιτυχία που χαίρει και απολαμβάνει το δίκτυο συνεργασίας Δανδάλη- Douwe Egberts, στο τέλος της τουριστικής χρονιάς και πάντα με το ίδιο πάθος για τον καφέ.

 

Σχόλια