Τους βρήκαν στην καβάντζα που έκρυβαν μισό κιλό κάνναβης

Ρέθυμνο
Τους βρήκαν στην καβάντζα που έκρυβαν μισό κιλό κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις δράστες έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στο Ρέθυμνο

Στο σημείο που έκρυβαν τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής τρεις νέους στο Ρέθυμνο οι οποίοι και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης εντόπισαν έναν 21χρονο ελληνικής καταγωγής και δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 21 ετών.

Έπειτα από στοχευμένες ενέργειες και ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν στα χνάρια των δραστών την ώρα που βρίσκονταν στην καβάντζα τους, εκεί που έκρυβαν τα ναρκωτικά τους.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* 424,5 γραμμάρια κάνναβη,

* ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

* 3 κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (28.09.2018) το βράδυ, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 21χρονος ημεδαπός, και δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (28.09.2018) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκαν οι δράστες σε χώρο που χρησιμοποιούν για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα).

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον εν λόγω χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* 424,5 γραμμάρια κάνναβη,

* ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

* 3 κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News