Ρέθυμνο

Μαύρη Παρασκευή για το Ρέθυμνο - Τρεις πνιγμοί μέσα σε ένα 24ωρο

Μαύρη Παρασκευή για το Ρέθυμνο - Μέσα σε ένα 24ωρο έχασαν τη ζωή τους τρεις αλλοδαποί συνάνθρωποί μας στην παραλία της πόλης

Η αρχή έγινε το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και μια 70χρονη αλλοδαπή έχασε τη ζωή της. Στην παραλία του Ρεθύμνου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντας την ηλικιωμένη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην παραλία του Ρεθύμνου το μεσημέρι της Παρασκευής και στην ίδια παραλία που πέθανε χθες η αλλοδαπή γυναίκα.

Ναυαγοσώστης έσπευσε να προσφέρει να προσφέρει βοήθεια σε έναν άνδρα 60 ετών και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν να του κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ενώ έγινε προσπάθεια επαναφοράς του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Λίγη ώρα αργότερα και τρίτος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και πάλι αλλοδαπός και πάλι 60 ετών και πάλι στην παραλία του Ρεθύμνου με τους νεκρούς στις θάλασσες της Κρήτης να ανέρχονται πια σε 31 για το 2018, ενώ το 2017 σε 48.

Η θάλασσα του Ρεθύμνου είναι ανοιχτή και επικίνδυνη, αφού μπορεί χθες τα μποφόρ να ήταν περισσότερα, όμως και σήμερα επικρατούν επικίνδυνα ρεύματα που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά.

Η προανάκριση και για τα τρία περιστατικά πνιγμού, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Σχόλια