Ρέθυμνο

Αθρόα η συμμετοχή στο κάλεσμα της Grecotel για το Σύλλογο «Αγάπη»

Τιμώμενο πρόσωπο η Δήμητρα Κοκκέβη - Φωτίου

Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου στην γιορτή της Grecotel για την ενίσχυση του Συλλόγου Αγάπη.

Το προσωπικό των ξενοδοχείων προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για τους εκπαιδευόμενους του Συλλόγου Αγάπη, ενώ τιμώμενο πρόσωπο ήταν η Δήμητρα Κοκκέβη Φωτίου, μια γυναίκα που φωτίζει με το παράδειγμά της, όντας η μοναδική κωφή Αρχαιολόγος που ξεναγεί στην Ελληνική, Διεθνή και Αμερικανική νοηματική γλώσσα.

Πλημμύρισε με Αγάπη ο δημοτικός κήπος του Ρεθύμνου όπου για 25η χρονιά η Grecotel διοργάνωσε μια γιορτή με την εθελοντική συμμετοχή του προσωπικού και με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Αγάπη. Τιμώμενο πρόσωπο η Δήμητρα Κοκκέβη Φωτίου, η μοναδική παγκοσμίως κωφή Αρχαιολόγος που ξεναγεί στην Ελληνική, Διεθνή και Αμερικανική νοηματική γλώσσα.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου, στο Σύλλογο Αγάπη για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία και νοητική υστέρηση, μάλιστα μετά την επιστροφή της δομής στον φυσικό της χώρο, στον λόφο του Τιμίου Σταυρού, η δυναμικότητά της θα διπλασιαστεί στα 50 άτομα.

Ο Όμιλος των Βρακοφόρων της Κρήτης και ο αγαπητός καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής Ψαραντώνης ψυχαγώγησαν το κοινό.

Ο Σύλλογος Αγάπη, ιδρύθηκε το 1989, στη πόλη του Ρεθύμνου με πρωτοβουλία Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων των Ατόμων, Παιδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία (Νοητική Υστέρηση και συνοδές αναπηρίες) και ανέλαβε τη συνέχιση της λειτουργίας της Μονάδας Ημερήσιας Περίθαλψης, Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ.

Στο Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμεΑ του Συλλόγου Αγάπη, εκπαιδεύονται ενήλικα άτομα από 18 ετών και πάνω και σκοπός του είναι να συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εκάστοτε εκπαιδευομένων στη Μονάδα ΑμεΑ, μέσα από τη πραγματοποίηση οργανωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων, γι'αυτό και όλη η δομή τους, έχει στόχο την αξιοποίηση των ικανοτήτων και δυνατοτήτων του κάθε ατόμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια