Δεύτερος νεκρός στην Κρήτη εξαιτίας τροχαίου μέσα σε λίγες ώρες - Έσβησε αλλοδαπή γυναίκα

Κρήτη
Δεύτερος νεκρός στην Κρήτη εξαιτίας τροχαίου μέσα σε λίγες ώρες - Έσβησε αλλοδαπή γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μαύρο" Σαββατοκύριακο για το νησί.

Σε… δυστύχημα τελικά κατέληξε το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στους Αρμένους Ρεθύμνου καθώς η 35χρονη γυναίκα  με τα πολλαπλά τραύματα που μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο του Ρεθύμνου στο ΠΑΓΝΗ αργά το βράδυ του Σαββάτου δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα της.

Την είδηση έκανε γνωστή στο neakriti.gr ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννης Φανουργιάκης που ανέφερε ότι: «Διεκόμισθη με πολλαπλά τραύματα η αλλοδαπή γυναίκα στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ, από το νοσοκομείο Ρεθύμνου. Εισήχθη στο χειρουργείο, ωστόσο πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής».

Η Κρήτη μέσα σε λιγότερο από ένα 24ώρο θρηνεί δύο ανθρώπινες ζωές που «έσβησαν» στους δρόμους και συνολικά 35 από αρχές του χρόνου.

Νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου ένας δικυκλιστής υπέκυψε και εκείνος στα βαρύτατα τραύματα του έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στη Μεσαρά , όταν συγκεκριμένα η μηχανή του συγκρούστηκε με τρακτέρ.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο οχήματα ΙΧΕ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δύο κοπέλες και ένας άνδρας στο ένα όχημα και στο δεύτερο ένα ζευγάρι τουριστών, στους Αρμένους στο Ρέθυμνο και πριν την διασταύρωση της Καρέ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική.

Για τον απεγκλωβισμό τους έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου με δύο οχήματα και έξι άνδρες, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες.

Συγκεκριμένα στο ένα όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένες δύο Ρωσίδες μία 35χρονη και μία 30χρονη και ο άνδρας, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Όσον αφορά την 30χρονη κοπέλα σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, «εκείνη είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται ήδη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όμως η 32χρονη είναι πολύ σοβαρά και θα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ». Δυστυχώς όμως το νήμα της ζωής κόπηκε για την Ρωσσίδα λίγες ώρες αργότερα.

Το τρίτο άτομο, ο άνδρας που επέβαινε στο όχημα με τις δύο κοπέλες, δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Επίσης και στο δεύτερο όχημα, το  ζευγάρι τουριστών, εκτός από το αρχικό σοκ, και την άμεση παροχη πρώτων βοηθειών στο σημείο δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News