default-image

Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στους Αρμένους

Ρέθυμνο
Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στους Αρμένους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σοβαρό τροχαίο με απεγκλωβισμό σημειώθηκε το απόγευμα στο Ρέθυμνο

Σε συναγερμό το ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, καθώς σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα στους Αρμένους στο Ρέθυμνο και πριν την διασταύρωση της Καρέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο οχήματα ΙΧΕ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δύο κοπέλες και ένας άνδρας στο ένα όχημα και στο δεύτερο ένα ζευγάρι τουριστών.

Για τον απεγκλωβισμό τους έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου με δύο οχήματα και έξι άνδρες, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες.

Συγκεκριμένα στο ένα όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένες δύο Ρωσίδες μία 35χρονη και μία 30χρονη και ο άνδρας, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Η 35χρονη κοπέλα μάλιστα και σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr και σύμφωνα πάντα με το πως εκτιμάται η κατάστασή της «είναι αρκετά σοβαρή και ενδέχεται να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου».

Όσον αφορά την 30χρονη κοπέλα σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, «εκείνη είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται ήδη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου».

Το τρίτο άτομο, ο άνδρας που επέβαινε στο όχημα με τις δύο κοπέλες, δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Επίσης και στο δεύτερο όχημα υπήρξαν τραυματίες, καθώς επέβαινε ένα ζευγάρι τουριστών, οι οποίοι και εκείνοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη είναι σε καλή κατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News