Tango Festival a los Amigos: Σε ρυθμούς tango στροβιλίστηκε το Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Tango Festival a los Amigos: Σε ρυθμούς tango στροβιλίστηκε το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 4 μέρες, η «καρδιά» του βασιλιά των χορών χτυπούσε στο Ρέθυμνο

Στροβιλιζόμαστε στα προβλήματα, την κρίση και τον εγωισμό, έχοντας ξεχάσει την επικοινωνία, το βασικό συστατικό της ευτυχίας του ανθρώπου ως κοινωνικό ον.

Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να... «μιλήσει» ένα ζευγάρι με μη λεκτικό τρόπο, να είναι το tango. Αυτοσχεδιασμός, συνομιλία και σύνδεση μέσα από έναν ρομαντικό και αισθαντικό χορό για δύο!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ντόπιους κι επισκέπτες το 6o Tango Festival a los Amigos που φιλοξενήθηκε φέτος στο Σπίτι του Πολιτισμού και το Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη.

Πάνω από 400 χορευτές tango από 36 χώρες του κόσμου βρέθηκαν στο Ρέθυμνο σε μια μεγάλη γιορτή που διήρκεσε τέσσερις μέρες.

Φέτος, η προσέλευση ήταν ακόμα μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά με τη συμμετοχή μετρ του είδους από την Αργεντινή και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, ενώ για πρώτη φορά κατέφθασαν στο Ρέθυμνο εραστές του tango ακόμη και από την... Κίνα!

Το Tango Festival a los Amigos είναι μια πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου Tango Cultural, που έλαβε σάρκα και οστά υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της υπεύθυνης της ομάδας, Σοφίας Γαλανάκη, με την αμέριστη συμβολή των εθελοντών, της ΚΡΗΤΗ TV και του neakriti.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News