Αγωνία για οικογένεια στην Κρήτη: 9χρονος τρυπήθηκε από «γυμνή» βελόνα σύριγγας που ήταν «κρυμμένη» στην άμμο

Ρέθυμνο
Αγωνία για οικογένεια στην Κρήτη: 9χρονος τρυπήθηκε από «γυμνή» βελόνα σύριγγας που ήταν «κρυμμένη» στην άμμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε σε πολυσύχναστη παραλία της ευρύτερης περιοχής του Ρεθύμνου, όταν ένα αγοράκι πάτησε μία σύριγγα!

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της μητέρας ενός 9χρονου αγοριού, το οποίο τρυπήθηκε από τη βελόνα ιατρικής σύριγγας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr η μητέρα του 9χρονου, το εν λόγω περιστατικό συνέβη χτες, Σάββατο, περίπου στις 4:30 νωρίς το απόγευμα, όταν η ίδια μαζί με τον 9χρονο γιο της, το σύζυγό της και τα άλλα δυο της παιδιά, μετέβησαν σε πολυσύχναστη παραλία της ευρύτερης περιοχής του Ρεθύμνου, με σκοπό να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι για τη συγκεκριμένη οικογένεια από την Κρήτη, αφού, με το που βρέθηκαν στην παραλία, «μπήκαν» σε μία μεγάλη και αγωνιώδη περιπέτεια…

Το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας, ένα αγοράκι μόλις 9 ετών, πάτησε με το ποδαράκι του την ακάλυπτη βελόνα μιας ιατρικής σύριγγας, η οποία ήταν «κρυμμένη» στην άμμο.

Οι γονείς του παιδιού, αφότου απομάκρυναν τη σύριγγα, μετέφεραν εσπευσμένα το γιο τους στο κοντινότερο Κέντρο Υγείας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μετέβησαν και σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Μάλιστα, αργότερα, στη συγκεκριμένη παραλία μετέβησαν αστυνομικοί, πραγματοποιώντας σχετικό έλεγχο. Ενώ, σημειώνεται πως, μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν καταγγελίες για χρήστες ναρκωτικών ουσιών στην εν λόγω περιοχή.

Περιπέτεια δίχως τέλος

Βέβαια, για την οικογένεια, αλλά και για το 9χρονο Κρητικόπουλο, χθες ήταν η αρχή μιας περιπέτειας συνολικής διάρκειας ενός μήνα. Και αυτό γιατί, το 9χρονο «αγγελούδι» πρόκειται να υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις για έναν ολόκληρο μήνα, προκειμένου να απαλειφθεί κάθε πιθανότητα ενδεχόμενης ασθένειας που μπορεί να «κόλλησε» το παιδάκι από τη «γυμνή» βελόνα.

Πάντως, θετικό είναι το γεγονός ότι, όπως ανέφερε στο neakriti.gr η μητέρα του 9χρονου, το παιδάκι είχε υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους - για την ηλικία του - εμβολιασμούς, συμπεριλαμβανομένου και αυτού ενάντια στην Ηπατίτιδα Β.

«Θέλω να προστατευτούν κι άλλοι γονείς»

Χαρακτηριστική της αγωνίας που υφίσταται από χτες η οικογένεια, είναι η φράση της μητέρας του 9χρονου: «Εύχομαι η σύριγγα να άνηκε σε κάποιο διαβητικό, που τη χρησιμοποίησε και έπειτα την πέταξε στην παραλία».

Έτσι, μέσω του neakriti.gr, η μητέρα του 9χρονου καλεί όλους τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, επιθυμώντας να μη ζήσει καμία άλλη οικογένεια τη δική τους αγωνία.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του παιδιού, δε θέλησε να αναφέρει για ποια ακριβώς παραλία πρόκειται, προκειμένου να μην «στιγματιστεί» η τοπική κοινωνία, καθώς επίσης και οι τουριστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News