Στη μία από τις 4 φυτείες στον Μυλοπόταμο εμπλέκεται ημεδαπός άνδρας

Ρέθυμνο
Στη μία από τις 4 φυτείες στον Μυλοπόταμο εμπλέκεται ημεδαπός άνδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν σε 4 διαφορετικές αγροτικές και ορεινές δύσβατες περιοχές με πυκνή βλάστηση 4 φυτείες, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους 165 δενδρύλλια κάνναβης

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στο Ρέθυμνο στις 23 Ιουλίου 2018 εντοπίστηκε φυτεία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα εντοπίστηκαν τέσσερις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης με συνολικά 165 δενδρύλλια και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του άνδρα για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας και μετά από τη συνεχιζόμενη εμπεριστατωμένη προανάκριση και αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας εμπλέκεται στην καλλιέργεια της μίας εκ των φυτειών, τα οποία εκριζώθηκαν την 23/7/2018.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν την 23.07.2018, κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, στο Ρέθυμνο

Σε συνέχεια του από 23.07.2018 Δελτίου Τύπου, σχετικά με τον εντοπισμό τεσσάρων (4) φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης με συνολικά (165) δενδρύλλια κάνναβης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα από τη συνεχιζόμενη εμπεριστατωμένη προανάκριση και την αστυνομική έρευνα, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός εμπλέκεται στην καλλιέργεια της μιας εκ των φυτειών, τα οποία εκριζώθηκαν την 23.07.2018.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News