Ρέθυμνο

Σχεδόν 20 κιλά κάνναβης στα χέρια της Αστυνομίας

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από την αστυνομία στο Ρέθυμνο

Μέσα σε τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, είχαν τοποθετήσει 19 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης άγνωστοι δράστες σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συντονισμένη επιχείρηση είχε στηθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης στην περιοχή σήμερα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 19 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης. 

 

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 19 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης

Ολοκληρώθηκε σήμερα (30.08.2018) το πρωί συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 19 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση  στοιχείων σήμερα (30.08.2018) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 19 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια