default-image

«Τσάκωσαν» τους βιαστές τουρίστριας στο Ρέθυμνο - Τι κατέγραψαν οι κάμερες;

Ρέθυμνο
«Τσάκωσαν» τους βιαστές τουρίστριας στο Ρέθυμνο - Τι κατέγραψαν οι κάμερες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως πιάστηκαν οι δράστες που κατηγορούνται για το βιασμό γυναίκας.

Τουρίστρια στο Ρέθυμνο κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο αλλοδαπούς άνδρες στο εμπορικό λιμάνι της πόλης.

Αμέσως μετά την σχετική καταγγελία, αστυνομία και λιμενικό έδρασαν συντονισμένα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο φερόμενοι ως δράστες μέσα σε λίγες ώρες.

Η τοπική ΕΛΑΣ, ενημέρωσε το λιμεναρχείο Ρεθύμνου για το περιστατικό που σημειώθηκε στην ακτίνα δράσης του κι έτσι μαζί και συντονισμένα ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Μάλιστα, οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος καταγραφής, βοήθησαν στο να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να φτάσουν στα ίχνη τους οι διωκτικές αρχές μετά από αξιοποίηση του βιντεοσκοπικού υλικού.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης προχώρησε σε δημόσια αναφορά στο θέμα με σχετική της ανακοίνωση, όπου αναφέρεται ότι, η άτυχη γυναίκα βιάστηκε από δύο άνδρες και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ συγχαίρει τους άνδρες του λιμεναρχείου Ρεθύμνου για την εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζονται τα εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ Δυτικής Κρήτης συγχαίρει δημόσια όλους τους συναδέλφους του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου γιατί ενεργώντας άμεσα και με αριστοτεχνικό τρόπο, εξιχνίασαν ταχύτατα υπόθεση βιασμού αλλοδαπής υπηκόου από δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για την ύπαρξη αλλοδαπής η οποία κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε σε συνουσία από δύο άτομα στον λιμενοβραχίονα του εμπορικού λιμένα Ρεθύμνου. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και μετά από περισυλλογή βιντεοσκοπικού υλικού, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν σε λιγότερο από 24 ώρες.

Τέτοιες άμεσες επιτυχίες, μας κάνουν να νιώθουμε υπερηφάνεια για το ήθος και την ποιότητα των συναδέλφων μας, αλλά προσδίδουν και αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη, που είναι και ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Υπηρεσίας μας. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News