Ρέθυμνο

Με πατίνια κάνουν το γύρο της Κρήτης για ιερό σκοπό

Έμπειροι αθλητές θα διαχίσουν την Κρήτη από τα Χανιά μέχρι το Λασίθι με τα πατίνια τους σε μία σκυταλοδρομία αγάπης

Θα φορέσουν τα πατίνια τους, θα έχουν ανά χείρας την σκυτάλη-μπατονέτα και θα διασχίσουν την Κρήτη από τα Χανιά μέχρι το Λασίθι!

Οι αθλητές του ΟΚΑ Πρέβελη θα μεταφέρουν το μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών με τον πιο εύγλωττο τρόπο, μέσα από τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό.

Στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα από τις 3 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, χορηγός επικοινωνίας είναι ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV!

Μια σκυταλοδρομία 288 χιλιομέτρων απ' άκρη σ' άκρη της Κρήτης με μια μπατονέτα που προσιδιάζει σε αυτήν της δειγματοληψίας για τη δωρεά μυελού των οστών θα λάβει χώρα από τις 3 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

Ο γύρος της Κρήτης με πατίνια προετοιμάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο από τον όμιλο κλασικού αθλητισμού ΟΚΑ Πρέβελη. Με τη συνδρομή της αστυνομίας και του ερυθρού σταυρού θα περιδιαβούν την Κρήτη με ασφάλεια και πάνω στα πατίνια τους.

Θα ρολάρουν και στους 4 νομούς της Κρήτης για να μεταφέρουν το μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών ως πρεσβευτές του συλλόγου όραμα Ελπίδας.

Δεκαπέντε αθλητές του διαγωνιστικού τμήματος του ομίλου θα συμμετάσχουν στην ιδιαίτερη αυτή σκυταλοδρομία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι 17 χώρες ανά τον κόσμο έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για εξάσκηση του ολυμπιακού πια αυτού αθλήματος στην Κρήτη κάτι στο οποίο δίνει ιδιαίτερη βάση ο ΟΚΑ Πρέβελη που αποζητά τον αθλητικό τουρισμό προς όφελος του νησιού.

Σχόλια