Τα χάπια που έκρυβε στο σπίτι δεν είχαν... ιατρική συνταγή

Ρέθυμνο
Τα χάπια που έκρυβε στο σπίτι δεν είχαν... ιατρική συνταγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έρευνα στα σπίτια του 31χρονου στο Ρέθυμνο έκρυβαν... λαβράκι.

Με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών κρατείται ένας 31χρονος ελληνικής καταγωγής ο οποίος φαίνεται πως δεν κατάφερε να… κρύψει καλά τα ναρκωτικά του.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης πραγματοποίησαν έλεγχο σε σπίτια του 31χρονου.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 66,3 γραμμάρια κάνναβης, αλλά και ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν υπήρχε κάποια ιατρική συνταγή, όπως προβλέπει ο νόμος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ ο άντρας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (24.08.2018) το πρωί, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (24.08.2018) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικίες του 31χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 66,3 γραμμάρια κάνναβης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News