Ρέθυμνο

Φορούν πατίνια και στροβιλίζονται σε όλη την Κρήτη!

Ένα νέο τρόπο για να διασκεδάσουν και να αθληθούν βρήκαν μαθητές στο Ρέθυμνο. Μάλιστα πήραν φόρα και ετοιμάζονται να κάνουν το γύρο της Κρήτης πάνω σε πατίνια!

Μαθητές όλων των ηλικιών στη μαρίνα Ρεθύμνου εξασκούνται εντατικά στα πατίνια. Είναι η ομάδα ΟΚΑ Πρέβελη με παρουσία και στο εξωτερικό, ενώ τώρα ετοιμάζονται για τον γύρο της Κρήτης σε πατίνια, αποτελώντας παράλληλα πόλο έλξης αθλητικού τουρισμού στην Κρήτη.

Πλήθος αθλητών, συλλόγων, μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων από το εξωτερικό θέλουν να βρεθούν στην Κρήτη με αφορμή το διασκεδαστικό άθλημα, ενώ το σωματείο του Ρεθύμνου, έχει αναγνωριστεί από τη διεθνή αρμόδια ομοσπονδία, όμως είναι και το μοναδικό ανά την Ελλάδα στο είδος του!

Τα παιδιά με τα πατίνια έχουν βγάλει "φτερά" και ταξιδεύουν με το άθλημα που αγαπούν τόσο νοητά, όσο και σωματικά, είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από το απαιτητικό σχολείο, με επόμενο στόχο τη συμμετοχή σε Ολυμπιάδα.

Έτρεξαν με αλεξίπτωτα αντίστασης για να ενδυναμωθούν, σε κυκλική πορεία για εξάσκηση στις στροφές, ενώ ο προπονητής του τμήματος πατινιών, Μανώλης Σφακιανάκης, καλεί τους γυμναστές ανά την Ελλάδα να ασχοληθούν με το άθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το γύρο της Κρήτης σε πατίνια, ο ΟΚΑ Πρέβελη θα ενισχύσει στην πράξη το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, ενώ την όλη προσπάθεια θα στηρίξει έμπρακτα και ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV!

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια