Ρέθυμνο

ΕΛΜΕ Ρεθύμνου: «Χαιρόμαστε που ο Δήμος ακολούθησε την πρωτοβουλία που έχει πάρει η ΕΛΜΕ»

Την ανταπόκριση του Δήμου Ρεθύμνου καλωσορίζει η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, στο κάλεσμα του Σωματείου για ανάληψη πρωτοβουλιών από πλευράς των δημοτικών αρχών του νομού, σχετικά με την άμβλυνση του στεγαστικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι αναπληρωτές καθηγητές και οι φοιτητές, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωσή της, επαναλαμβάνει πως το στεγαστικό πρόβλημα των αναπληρωτών είναι ζήτημα των τοπικών αρχών και της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο των εκπαιδευτικών.

Στην ανακοίνωση επίσης αναφέρει:

«Χαιρόμαστε που ο Δήμος ακολούθησε την πρωτοβουλία που η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου έχει πάρει από τον Ιούνιο και η οποία έχει ήδη οδηγήσει στην κατάρτιση μιας αξιόλογης λίστας διαθέσιμων κατοικιών για τους αναπληρωτές. Καλούμε και τους άλλους Δήμους της Π.Ε. Ρεθύμνου να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες.

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου επαναλαμβάνει πως το στεγαστικό πρόβλημα των αναπληρωτών είναι ζήτημα των τοπικών αρχών και της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο των εκπαιδευτικών. Γι’ αυτό, κάθε ενέργεια σε αυτή την κατεύθυνση, και σε συνεργασία με το σωματείο μας, είναι ευπρόσδεκτη, ώστε με κοινή προσπάθεια να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια