«Γη Μυλοποτάμου»: Έριξε αυλαία με Τσαλιγοπούλου και Χρηστίδου

Ρέθυμνο
«Γη Μυλοποτάμου»: Έριξε αυλαία με Τσαλιγοπούλου και Χρηστίδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πολιτισμός και η τοπική παραγωγή στο επίκεντρο της «Γης Μυλοποτάμου», μιας έκθεσης με πλούσιο πολιτιστικό περιεχόμενο

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η «Γη Μυλοποτάμου», η έκθεση παραγωγών, καλλιτεχνών και πολιτιστικών συλλόγων του Μυλοποτάμου, που υποδέχθηκε τους επισκέπτες της για 5η συνεχή χρονιά!

Την προσπάθεια του πολιτιστικού συλλόγου Περάματος για την προώθηση και ανάδειξη του πολιτισμού και των προϊόντων της επαρχίας πλαισίωσαν πολιτιστικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής, παραγωγοί ποιοτικών προϊόντων από όλη την Κρήτη καθώς και άνθρωποι που υπηρετούν την τέχνη, τα γράμματα και την επιστήμη.

Ο πολιτισμός και η τοπική παραγωγή της ευρύτερης περιοχής, τέθηκαν στο επίκεντρο της «Γης Μυλοποτάμου», ένα σύνολο εκδηλώσεων που ανέδειξαν το σύγχρονο πρόσωπο του Μυλοποτάμου και όλα όσα προσφέρει ο τόπος σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Η αυτοδιοίκηση στηρίζει τις προσπάθειες του πολιτιστικού συλλόγου Περάματος που για 5η συνεχή χρονιά κέρδισε επάξια τις εντυπώσεις.

Ακόμη και επίδειξη παραγωγής μαλλιού πραγματοποιήθηκε από τους γηραιότερους, ενώ αναδείχθηκε και η αρχαιολογική σκαπάνη των τελευταίων ετών μέσα από επιστημονική ομιλία.

Στο εορταστικό κλείσιμο των εκδηλώσεων, παραχώρησαν συναυλίες η Ραλλία Χρηστίδου και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News