Προ των πυλών ο δρόμος Αρμένοι – Παλέ

Ρέθυμνο
Προ των πυλών ο δρόμος Αρμένοι – Παλέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τροχιά υλοποίησης έχει μπει το μεγάλο οδικό έργο Αρμένοι – Παλέ στο Ρέθυμνο

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το μεγάλο οδικό έργο που αφορά το τμήμα Αρμένους – Παλέ, με προϋπολογισμό 14,8 εκ. ευρώ, με την καταρχήν έγκριση του προσωρινού μειοδότη του έργου.

Πρόκειται για τμήμα της επαρχιακής οδού από το Ρέθυμνο έως την Αγία Γαλήνη, για το οποίο η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης ενέκρινε το Πρακτικό 1 της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού για τη σύναψη της ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης του έργου. 

Αναλυτικά το έργο αφορά την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ – ΑΓ. ΓΑΛΗΝΗ.». 1ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ : «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ – ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ. ΤΜΗΜΑ : ΑΡΜΕΝΟΙ – ΠΑΛΕ», προϋπολογισμού 14.800.000,00 €. Με την απόφαση της η Οικονομική Επιτροπή εισηγείται  την ανάθεση της σύμβασης στον προσωρινό μειοδότη, που είναι η εταιρεία ΡΟΜΒΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., η οποία και προσέφερε την χαμηλότερη τιμή με μέση έκπτωση 47,72 %.

Αναμένεται η Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ως προς νομιμότητα της  Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη και  τη σύνταξη του Πρακτικού 2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News