Σταμάτησαν σε αστυνομικό έλεγχο με… κλεμμένη μηχανή

Ρέθυμνο
Σταμάτησαν σε αστυνομικό έλεγχο με… κλεμμένη μηχανή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν… κύριοι οδηγούσαν την κλεμμένη μηχανή δύο άνδρες στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για 2 άνδρες, ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι, μάλιστα, δε δίστασαν να σταματήσουν σε αστυνομικό έλεγχο, με την… κλεμμένη μηχανή!

Όλα συνέβησαν χτες το πρωί στο Ρέθυμνο, όταν σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους 2 άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα  προέκυψε ότι για την εν λόγω μοτοσυκλέτα που βρέθηκε στην κατοχή τους είχε δηλωθεί κλοπή από τις 26 Ιουνίου 2018. 

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης. 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (08.08.2018) πρώτες πρωινές ώρες στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης    Ασφάλειας Ρεθύμνης  σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου δυο (2) αλλοδαποί ηλικίας 23 και 24 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.                    

Ειδικότερα, χθες (08.08.2018) πρώτες πρωινές ώρες στο  Ρέθυμνο σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε  από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών στους δύο αλλοδαπούς οι οποίοι επέβαινα μοτοσυκλέτα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα  προέκυψε ότι για την εν λόγω  μοτοσυκλέτα που βρέθηκε στην κατοχή τους είχε δηλωθεί κλοπή από 26.06.2018. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας  Ρεθύμνης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News