Ρέθυμνο

Η συγκινητική κίνηση του γιου της οικογένειας του αδικοχαμένου Μάρκου Κατσουλάκη  

Συγγενείς, οι φίλοι, αλλά και απλός κόσμος αποχαιρετά σήμερα την οικογένεια Κατσουλάκη ενώ συγκινητική είναι η κίνηση του γιου.

Δεν έχει τέλος η ανθρώπινη τραγωδία που εκτυλίσσεται για περισσότερο από μία εβδομάδα, μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής.

Μία από τις οικογένειες που «χάθηκε» στις φλόγες είναι και αυτή του Κρητικού Μάρκου Κατσουλάκη, μέλη της οποίας βρέθηκαν νεκρά στο «οικόπεδο της φρίκης» με τους 26 νεκρούς, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή τη στιγμή που προσπαθούσαν να σωθούν από την «κόλαση» της φωτιάς.

Μετά τον πατέρα της οικογένειας, το Μάρκο Κατσουλάκη ταυτοποιήθηκαν και οι σοροί της συζύγου του Κάτιας Αβραμίδου, του πρωτότοκου γιου τους Πάρη Κατσουλάκη και της πεθεράς του Γαρυφαλιάς (Λίτσας) Αβραμίδου - Μωραΐτη. Τραγική φιγούρα ο δεύτερος γιος της οικογένειας, Δημήτρης Κατσουλάκης, που προσπαθεί να συνέλθει από το δυνατό χτύπημα της μοίρας.

Συγκινεί η κίνηση του δεύτερου γιου του Μάρκου Κατσουλάκη

Ο Μάρκος Κατσουλάκης, ο οποίος είχε καταγωγή από το χωριό Άγιος Βασίλειος στο Ρέθυμνο, ήταν Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Χωριών τ. επαρχίας Αγίου Βασιλείου, Ρεθύμνου «Ο Πρέβελης».

Όπως αναγράφεται και σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος «Ο γιος του Μάρκου και υπόλοιπη οικογένειά επιθυμούν αντί στεφάνων να κατατεθεί ένα ποσό στον ειδικό λογαριασμό στήριξης των πυροπλήκτων. Θα υπάρχει άτομο που θα βοηθήσει στη συγκέντρωση των χρημάτων.».

Πρόκειται για μία κίνηση που αποδεικνύει ότι, παρά τον πόνο, η μεγαλοψυχία του Δημήτρη Κατσουλάκη, του γιου της αδικοχαμένης οικογένειας του Κρητικού, παραμένει «ζωντανή», ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή: Τη στιγμή που καλείται να αποχαιρετήσει την οικογένειά του, η οποία «χάθηκε» με τον πιο άδικο τρόπο.

Σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης οικογένειας

Σήμερα στις 4:00 το απόγευμα, οι υπόλοιποι συγγενείς, οι φίλοι, αλλά και απλός κόσμος που θρηνεί για την οικογένεια Κατσουλάκη είπε το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας στον Περισσό Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), με σχετική της ανακοίνωση επιφυλάχθηκε να κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε ο Δημήτρης Κατσουλάκης να προσληφθεί στα ΕΛΤΑ για να μπορέσει να συνεχίσει το άξιο έργο του πατέρα του, ο οποίος εργαζόταν εκεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια