Ρέθυμνο

Ξεκληρίστηκε η οικογένεια Κατσουλάκη στις πυρκαγιές - Ζωντανός ο δεύτερος γιος

Πίσω μένει ο Δημήτρης Κατσουλάκης να θρηνεί το χαμό του πατέρα, της μητέρας, του αδερφού και της γιαγιάς του...

Δε χωρά ανθρώπου νους τις οικογενειακές τραγωδίες που εκτυλίχθηκαν καθώς ολόκληρες οικογένειες χάθηκαν στις φλόγες στις πυρκαγιές της Αττικής. Μια από αυτές εκτυλίχθηκε με επίκεντρο τον άτυχο Κρητικό Μάρκο Κατσουλάκη καθώς ολόκληρη η οικογένειά του «ξεκληρίστηκε» στο Μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον Μάρκο Κατσουλάκη ταυτοποιήθηκαν και οι σοροί της συζύγου του Κάτιας Αβραμίδου, του γιου τους Πάρη Κατσουλάκη και της πεθερά του Γαρυφαλιάς Μωραΐτη καθώς χάθηκαν όλοι μαζί στο οικόπεδο της φρίκης με τους 26 νεκρούς στο Μάτι.  Τραγική φιγούρα ο δεύτερος γιος της οικογένειας Δημήτρης που μένει πίσω να θρηνεί το χαμό ολόκληρης της οικογένειας και προσπαθεί να συνέλθει από το δυνατό χτύπημα της μοίρας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου (περιοχή καταγωγής της οικογένειας) κ.Ταταράκη που μίλησε συγκλονισμένος στο neakriti.gr «ενημερωθήκαμε ότι ταυτοποιήθηκαν και οι υπόλοιπες σοροί και η κηδεία όλων των μελών της οικογένειας θα γίνει την Τρίτη στην Αθήνα. Ο γιος της οικογένειας βρίσκεται ήδη εκεί και ακολουθούν κι άλλοι συγγενείς. Πρόκειται για πολύ δυσάρεστη είδηση. Μάλιστα ήδη ο δήμος Αγίου Βασιλείου προσφέρει 3.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους της Αττικής καθώς με νομοθετική ρύθμιση υπάρχει πλέον η δυνατότητα να στηρίζονται οι σχετικοί λογαριασμοί».

Το κλίμα είναι βαρύ όχι μόνο στο Ρέθυμνο από όπου κατάγεται ο Μάρκος Κατσουλάκης αλλά και για τους όσους δούλεψαν μαζί του καθώς εργαζόταν στα ΕΛΤΑ. Όλοι μιλούν για το «ζεστό χαμόγελο και την καλοσύνη του».

ΕΛΤΑ: Να προσληφθεί ο γιος τους

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΕΛΤΑ στα οποία εργαζόταν ο Μάρκος Κατσουλάκης:

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε από σήμερα η οικογένεια των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Θρηνούμε τον άδικο χαμό του αγαπημένου συναδέλφου μας Μάρκου Κατσουλάκη. Χάθηκε στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Ο αείμνηστος συνεργάτης μας ήταν στην λίστα των αγνοουμένων πυρόπληκτων από την πρώτη μέρα μαζί με τη σύζυγό του Κάτια Αβραμίδου, τον γιο τους Πάρη Κατσουλάκη και την πεθερά του Γαρουφαλλιά Μωραΐτη.Ο δικός μας Μάρκος που επί χρόνια εργαζόταν με συνέπεια και αξιοσύνη στην Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών Προϊόντων των ΕΛΤΑ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το ζεστό χαμόγελό του και την καλοσύνη του.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και συμπαρίστανται στον γιο του Δημήτρη με κάθε ανθρώπινο τρόπο διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας των ΕΛΤΑ.Η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων δεσμεύεται ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε ο Δημήτρης Κατσουλάκης να προσληφθεί στα ΕΛΤΑ για να μπορέσει να συνεχίσει το άξιο έργο του πατέρα του».

Υπενθυμίζεται στις φονικές πυρκαγιές χάθηκε ένας ακόμα Κρητικός, ο Λεωνίδας Πλυμάκης. 

(Στη φωτογραφία τα θύματα της πυρκαγιάς Μάρκος Κατσουλάκης, η συζύγός του Κάτια Αβραμίδου, ο γιος τους Πάρης Κατσουλάκης και η πεθερά τους Γαρυφαλιά Μωραΐτη).

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια