Ξεκληρίστηκε η οικογένεια Κατσουλάκη στις πυρκαγιές - Ζωντανός ο δεύτερος γιος

Ρέθυμνο
Ξεκληρίστηκε η οικογένεια Κατσουλάκη στις πυρκαγιές - Ζωντανός ο δεύτερος γιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίσω μένει ο Δημήτρης Κατσουλάκης να θρηνεί το χαμό του πατέρα, της μητέρας, του αδερφού και της γιαγιάς του...

Δε χωρά ανθρώπου νους τις οικογενειακές τραγωδίες που εκτυλίχθηκαν καθώς ολόκληρες οικογένειες χάθηκαν στις φλόγες στις πυρκαγιές της Αττικής. Μια από αυτές εκτυλίχθηκε με επίκεντρο τον άτυχο Κρητικό Μάρκο Κατσουλάκη καθώς ολόκληρη η οικογένειά του «ξεκληρίστηκε» στο Μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον Μάρκο Κατσουλάκη ταυτοποιήθηκαν και οι σοροί της συζύγου του Κάτιας Αβραμίδου, του γιου τους Πάρη Κατσουλάκη και της πεθερά του Γαρυφαλιάς Μωραΐτη καθώς χάθηκαν όλοι μαζί στο οικόπεδο της φρίκης με τους 26 νεκρούς στο Μάτι.  Τραγική φιγούρα ο δεύτερος γιος της οικογένειας Δημήτρης που μένει πίσω να θρηνεί το χαμό ολόκληρης της οικογένειας και προσπαθεί να συνέλθει από το δυνατό χτύπημα της μοίρας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου (περιοχή καταγωγής της οικογένειας) κ.Ταταράκη που μίλησε συγκλονισμένος στο neakriti.gr «ενημερωθήκαμε ότι ταυτοποιήθηκαν και οι υπόλοιπες σοροί και η κηδεία όλων των μελών της οικογένειας θα γίνει την Τρίτη στην Αθήνα. Ο γιος της οικογένειας βρίσκεται ήδη εκεί και ακολουθούν κι άλλοι συγγενείς. Πρόκειται για πολύ δυσάρεστη είδηση. Μάλιστα ήδη ο δήμος Αγίου Βασιλείου προσφέρει 3.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους της Αττικής καθώς με νομοθετική ρύθμιση υπάρχει πλέον η δυνατότητα να στηρίζονται οι σχετικοί λογαριασμοί».

Το κλίμα είναι βαρύ όχι μόνο στο Ρέθυμνο από όπου κατάγεται ο Μάρκος Κατσουλάκης αλλά και για τους όσους δούλεψαν μαζί του καθώς εργαζόταν στα ΕΛΤΑ. Όλοι μιλούν για το «ζεστό χαμόγελο και την καλοσύνη του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News