Ρέθυμνο

Διακοπές υδροδότησης στην πόλη του Ρεθύμνου

Για διακοπή στην υδροδότηση προειδοποιεί η ΔΕΥΑΡ σε όλη την πόλη του Ρεθύμνου και χωρίς να μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα σε κάποιες συνοικίες!

Η εκτεταμένη πυρκαγιά των περασμένων ημερών επηρέασε ταχυδιυλιστήριο και αντλιοστάσια στον Αποκόρωνα, λόγω των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να είναι προβληματική η υδροδότηση.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου για τις διακοπές σε όλη την πόλη:

«Λόγω προβλημάτων στα δίκτυα ενεργείας (ΔΕΗ) της περιοχής Αποκόρωνα,  όπου επηρεάζουν ταχυδιυλιστήριο και αντλιοστάσια της περιοχής Κουρνά, θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης στην πόλη του Ρεθύμνου μέχρι να εξισορροπηθεί το σύστημα.

Εντωμεταξύ εδώ και ενάμιση μήνα στο Άνω Βαλσαμόνερο στο Ρέθυμνο, όπως καταγγέλλει αναγνώστης, μία μέρα έχει νερό, δύο μέρες δεν έχει. "Έχει πρόβλημα το δίκτυο", λένε οι αρμόδιοι τη μια, λένε ότι "'σπάσαν οι σωλήνες", την άλλη, ότι "Δεν έχει νερό η δεξαμενή"...

Κάθε φορά και από μια άλλη δικαιολογία επιστρατεύεται, όμως "Εξακολουθούμε να μην έχουμε νερό και αν πάρουμε φωτιά θα καούμε ζωντανοί όπως οι Αθηναίοι;»,  αναρωτιούνται οι κάτοικοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια