Ρέθυμνο

Φυτείες με τρίμετρα δενδρύλλια εντόπισε το ελικόπτερο στο Μυλοπόταμο

Νέες επιχειρήσεις της αστυνομίας με τη συνδρομή ελικοπτέρου.

«Καρπούς» απέφερε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν τη Δευτέρα τέσσερεις φυτείες και κατασχέθηκαν συνολικά 165 δενδρύλλια κάνναβης.

Στην επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου με την συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν σε τέσσερις διαφορετικές αγροτικές και ορεινές δύσβατες περιοχές με πυκνή βλάστηση 4 φυτείες, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους 165 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως τρία μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

 

Σχόλια