Τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή σε σημείο - καρμανιόλα του Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
Τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή σε σημείο - καρμανιόλα του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο ο άντρας που συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 33χρονος που επέβαινε σε δίκυκλο συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το τροχαίο συνέβη σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Ανδρουλιδάκη, στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Ρεθύμνου.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο, όπως και αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Ρεθύμνου για να εξακριβώσουν το τι έχει συμβεί.

Το τροχαίο σημειώθηκε σε ένα από τα σημεία-καρμανιόλα της πόλης, στην οδό Δημοκρατίας, όπου στη διασταύρωση του Παλαιοντολογικού Μουσείου τα οχήματα κινούνται άναρχα.

Ο μεσήλικας που επέβαινε στο αγροτικό όχημα φέρεται να πορευόταν από την οδό Δημοκρατίας προς το κέντρο, ενώ το μηχανάκι του 33χρονου φέρεται να κατευθυνόταν από την οδό Ανδρουλιδάκη προς την οδό Δημοκρατίας, στη συμβολή των οποίων… έγινε το κακό.

Είναι κοινό μυστικό, ότι στο συγκεκριμένο σημείο ο ΚΟΚ στην πράξη, δεν υφίσταται και ότι θα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου η ρύθμιση της κυκλοφορίας στην περιοχή αυτή.

Περαστικοί από το σημείο έκαναν τον σταυρό τους, βλέποντας το τι είχε διαδραματιστεί λίγα λεπτά πριν, ενώ οι κάτοικοι αναγνώριζαν ότι το κακό δε θα αργούσε να γίνει με τα όσα βλέπουν καθημερινά να συμβαίνουν επί τόπου.

Την προανάκριση ανέλαβε το τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News