Ναρκωτικά που… κοιμίζουν μέχρι και ζώα είχε στο Ι.Χ. του ένας άνδρας 

Ρέθυμνο
Ναρκωτικά που… κοιμίζουν μέχρι και ζώα είχε στο Ι.Χ. του ένας άνδρας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν «κύριος» είχε μέσα στο αυτοκίνητό του τα ναρκωτικά ένας άνδρας στο Ρέθυμνο. Και μάλιστα, κυκλοφορούσε με ναρκωτικά που χρησιμοποιούνται - κυρίως - ως αναισθητικό φάρμακο σε… ζώα!

Πρόκειται για έναν ημεδαπό άνδρας, ηλικίας 43 ετών, ο οποίος συνελήφθη χτες το πρωί στο Ρέθυμνο, με κατηγορίες για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αρχές στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, βρήκαν και κατέσχεσαν 15,8 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, μικροποσότητα κεταμίνης, καθώς και ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερούντο ιατρικής συνταγής.

Σημειώνεται πως η κεταμίνη είναι μία ουσία που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην κτηνιατρική ως αναισθητικό-καταπραϋντικό φάρμακο, σε μικρές δόσεις όμως έχεις ψυχοδηλωτικές και διασχιστικές επιδράσεις. Κυκλοφορεί σε υγρή μορφή ή σε λευκή σκόνη και η χρήση της ποικίλλει. Μπορεί να καπνιστεί, να χορηγηθεί ενδοφλεβίως και ενδομυϊκώς ή να ληφθεί από το στόμα ή τη μύτη.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (17.07.2018) το πρωί στο Ρέθυμνο, 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (17.07.2018) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 15,8 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, μικροποσότητα κεταμίνης και ναρκωτικά δισκία , για τα οποία στερούντο ιατρικής συνταγής.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

(Με πληροφορίες από Wikipedia.org)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News