Νεκρός 65χρονος - Νέο έγκλημα συγκλονίζει την Κρήτη

Ρέθυμνο
Νεκρός 65χρονος - Νέο έγκλημα συγκλονίζει την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Αμάρι έπεσε νεκρός ένας κτηνοτρόφος.

Στο αίμα βάφτηκε ξανά το Άνω Μέρος στο Αμάρι Ρεθύμνου.

Το έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας άνδρας 65 ετών, καθώς ένας νεαρός άνδρας 23 ετών φέρεται να είχε στήσει ενέδρα και να τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση και ενώ επέβαινε σε αγροτικό όχημα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για υπόθεση παλαιότερων διαφορών ανάμεσα σε δύο οικογένειες με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει βεντέτα.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 23χρονος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον 65χρονο, ενώ τραύματα φέρει και ένας αλλοδαπός εργάτης που επέβαινε στο όχημα. Το Άνω Μέρος και η ευρύτερη περιοχή στο Αμάρι, μυρίζει μπαρούτι.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, η αστυνομία με γερανοφόρο όχημα, μετέφερε από την αγροτική τοποθεσία του χωριού το μοιραίο αγροτικό όχημα για να εξεταστεί, ενώ ο αλλοδαπός εργάτης μεταφέρθηκε με τραύμα στον ώμο στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.

Μαυροφορεμένοι άνδρες και γυναίκες στα σπίτια στο Αμάρι, όπως και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Η αστυνομία με ισχυρή παρουσία προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Ο 23χρονος φερόμενος δράστης ο οποίος,  σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής από τους αστυνομικούς, αρνείται ότι ευθύνεται ο ίδιος για το θάνατο του 65χρονου, ενώ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ και ο αδερφός του, ο οποίος  φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση... 

Έχει παραγγελθεί να γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί ποιο από τα τραύματα ήταν το θανατηφόρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News