Ρέθυμνο

Τα όπλα τον... οδήγησαν στα χέρια της Αστυνομίας

Έκρυβε παράνομα τα όπλα του μέσα στο σπίτι ένας 34χρονος ελληνικής καταγωγής, όμως δεν κατάφερε να τα κρύψει τόσο καλά έτσι ώστε να μην τον πιάσει η αστυνομία.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο σπίτι του 34χρονου, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* πιστόλι

* κυνηγετικό όπλο

* γεμιστήρας

* φυσίγγια

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο 34χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (29.06.2018) σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (29.06.2018) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 34χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

* πιστόλι

* κυνηγετικό όπλο

* γεμιστήρας και

* φυσίγγια

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.».

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια