Αθώωση των δύο γιατρών προτείνει ο Εισαγγελέας για την υπόθεση της Στέλλας

Ρέθυμνο
Αθώωση των δύο γιατρών προτείνει ο Εισαγγελέας για την υπόθεση της Στέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι προτείνει ο Εισαγγελέας για τον 29χρονο κατηγορούμενο.

Την απαλλαγή των δύο γιατρών που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη και την ενοχή του 29χρονου για άμεση συνέργεια σε βιασμό, πρότεινε κατά τη σημερινή δικαστική διαδικασία ο εισαγγελέας της έδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φάνηκε πεπεισμένος ότι δεν υπήρξε κάποια παράλειψη από τους γιατρούς κατά την νοσηλεία της άτυχης Στέλλας.

Πάντως, κατά την πρωτοβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης, οι δύο γιατροί είχαν κριθεί ένοχοι και τους είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή, για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της άτυχης ανήλικης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ο 29χρονος είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 7 ετών για την κατηγορία του βιασμού με αναστέλλουσα δύναμη μέχρι το Εφετείο, ενώ είχε αθωωθεί για την κατηγορία της έκθεσης ανήλικου σε κίνδυνο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ -παραμονές του Πάσχα του 2011- στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής η ακροαματική διαδικασία, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News