Ρέθυμνο

Βρήκαν τη φυτεία, όμως… ψάχνουν τους δράστες

Ακόμη μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης «ξεσκέπασαν» οι αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη.

Όχι ένα και δύο, αλλά 49 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί σε ορεινή περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου. Τα δενδρύλλια, μάλιστα, βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου και καλλιεργούνταν επιμελώς, ενώ σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας τα δενδρύλλια βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης και έφταναν στο ύψος το ένα μέτρο.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Εντοπίστηκε σήμερα (21.08.2017) το πρωί σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Μυλοποτάμου, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν σαράντα εννέα (49) δενδρύλλια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων και ενεργειών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εξερεύνησης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή του παραπάνω Δήμου, μια φυτεία, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σαράντα εννέα (49) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ένα μέτρο, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια