Και η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καταδικάζει την επίθεση γονέα σε εκπαιδευτικούς

Ρέθυμνο
Και η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καταδικάζει την επίθεση γονέα σε εκπαιδευτικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνου και η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου με ανακοίνωσή της καταδικάζει την επίθεση γονέα, ο οποίος, όπως καταγγέλλουν επιτέθηκε σε δασκάλους με ύβρεις και απειλές.

Συγκεκριμένα το επεισόδιο, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες Σύλλογο Εκπαιδευτικών και ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, εκτυλίχθηκε σε δημοτικό σχολείο των Λιβαδίων την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 μετά το πέρας των μαθημάτων, όπου γονέας επιτέθηκε σε όλους τους εκπαιδευτικούς με ύβρεις, βωμολοχίες και απειλές, ενώ η παρουσία περαστικών συνέβαλε στο να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πιο αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου αναφέρει:

«Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καταδικάζει την επίθεση γονέα σε συναδέλφους δασκάλους στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδίων και εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εκπαιδευτικούς, ενώ είναι στη διάθεση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για κάθε συνεργασία που μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

Καταγγέλλουμε κάθε πράξη βίας που θίγει την αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού και ναρκοθετεί την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, η οποία έτσι κι αλλιώς αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τους εκπαιδευτικούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News