Αυτό το καλοκαίρι έχουμε… ραντεβού με μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας

Πολιτισμός
Αυτό το καλοκαίρι έχουμε… ραντεβού με μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας θα μας κρατήσει «συντροφιά» μέχρι τον Οκτώβριο στο Ρέθυμνο! Πρόκειται για την έκθεση φωτογραφίας από τα «Mαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου ετοιμάζουν τις εκθέσεις τους με την συμμετοχή των μαθητών, αλλά και επωνύμων φωτογράφων, οι οποίοι με ατομικές εκθέσεις  θα εμπλουτίσουν το φωτογραφικό γεγονός της πόλης μας.

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι οι: Μαρία Τζεφέρη, Χάρης Κακαρούχας, Σπύρος Ζερβουδάκης, Σταύρος Σταματίου, Σωτήρης Ζωάκης, Παύλος Παυλίδης, Σταύρος Μαρκόπουλος.

Τα σημεία των εκθέσεων θα είναι 2: Η καθιερωμένη οδός Κορνάρου και για πρώτη φορά ο ναός της Αγίας Σοφίας  στην οδό Κορωναίου και Σμύρνης στην παλιά πόλη Ρεθύμνου.

Με αφετηρία την οδό Κορνάρου η κάθε έκθεση θα εκτίθεται εκεί για ένα χρονικό διάστημα και κατόπιν θα επανεκτίθεται εντός και εκτός του ναού της Αγίας Σοφίας. Με αυτό τον τρόπο  η πόλη μας δημιουργεί άλλο ένα σημείο εκθεσιακού ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες της, και οι  εκθέσεις θα παρατείνουν την χρονική διάρκεια τους με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα 2 εκθέσεις.

Η συνολική διάρκεια των εκθέσεων θα είναι 117 ημέρες αρχίζοντας στις 20 Ιουνίου, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 14 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News