default-image

Νέες μαρτυρίες για τη φονική ενέδρα στα Απλαδιανά

Ρέθυμνο
Νέες μαρτυρίες για τη φονική ενέδρα στα Απλαδιανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πόδι του 16χρονου» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του 52χρονου αγροκτηνοτρόφου.

Στο σπίτι του, προβληματισμένος για το αιματηρό συμβάν, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει ποιοι μπορεί να κρύβονταν πίσω από τις κουκούλες, επέστρεψε ο 52χρονος αγροτοκτηνοτρόφος από χωριό του Μυλοποτάμου, που στις 11 το πρωί της περασμένης Παρασκευής δέχτηκε φονική επίθεση από ένοπλους κουκουλοφόρους που, εκτός απ’ τον ξυλοδαρμό του ίδιου και των παιδιών του, δε δίστασαν ακόμη και να πυροβολήσουν… Και μάλιστα δύο φορές.

Η μία σφαίρα τον τραυμάτισε στο πόδι και η άλλη πέρασε ξυστά από το παπούτσι του μικρότερου γιου του, μέσα στο αυτοκίνητο!

«Όλοι ξέρουν στο χωριό πόσο φιλήσυχος είναι ο άνθρωπός μας. Και δεν μπορεί να καταλάβει ποιοι ήταν οι εφτά που του έστησαν τη φονική ενέδρα», είπαν στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» άνθρωποι από το περιβάλλον του θύματος.

Ενώ δηλαδή η Αστυνομία κάνει λόγο για πέντε δράστες, από το περιβάλλον τού θύματος άνθρωποι που επικοινώνησαν με την εφημερίδα μίλησαν για επτά άτομα, καθώς, όπως είπαν, οι έξι είχαν άμεση συμμετοχή στην επίθεση και ο ένας ήταν σε ένα μικρό ύψωμα και κρατούσε καλάζνικοφ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News