Ρέθυμνο

Ο Β. Λαμπρινός για τα 40 χρόνια λειτουργίας του  Πανεπιστημίου Κρήτης

Στην τελετή εορτασμού για τα 40 χρόνια λειτουργίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουνίου, στην Φορτέτσα του Ρεθύμνου, παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, παρευρεύθηκε  ο Δήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Σαράντα χρόνια από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Κρήτης και , παρά τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα μας, η πορεία του εξακολουθεί να είναι ανοδική. Τα επιτεύγματά του, το συγκαταριθμούν στα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου, και ο τόπος μας ευεργετείται πολλαπλώς από την προσφορά του. 

Για εμάς στον Δήμο Ηρακλείου, η παρουσία τόσων  αναγνωρισμένων  εκπαιδευτικών  ιδρυμάτων στην Κρήτη, είναι σπουδαία τύχη, την οποία προσπαθούμε διαρκώς να αξιοποιήσουμε με συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα, πάντα προς όφελος της κοινωνίας. Στο βαθμό που μας αναλογεί, θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε το Πανεπιστήμιο Κρήτης να συνεχίσει την ίδια δημιουργική  διαδρομή και στο μέλλον».

 

Σχόλια