Ένας μήνας αγωνίας για την 37χρονη εγκυμονούσα - Κανένα ίχνος από την 38χρονη μητέρα

Ρέθυμνο
Ένας μήνας αγωνίας για την 37χρονη εγκυμονούσα - Κανένα ίχνος από την 38χρονη μητέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας μήνας έχει περάσει από τη στιγμή που εξαφανίστηκε η 37χρονη Ντέσι Ιλίεβα, ενώ, εδώ και 22 ημέρες έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» το Ρέθυμνο και για την 38χρονη Τόνια Ζόεβα

Ένας μήνας αγωνίας συμπληρώνεται σήμερα για την 37χρονη Ντέσι Ιλίεβα, η οποία εξαφανίστηκε από το Ρέθυμνο, υπό μυστήριες συνθήκες, στις 2 Μαΐου. Μάλιστα, την υπόθεση της εξαφάνισης της Ντέσι περιπλέκει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ενώ, ολόκληρη την Κρήτη είχε σοκάρει η είδηση της αυτοκτονίας του συντρόφου της, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Από την άλλη, 22 ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που τα ίχνη της 38χρονης Τόνιας (Αντονίνας) Ζόεβα εξαφανίστηκαν στο Ρέθυμνο, 22 ημέρες που η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με την αγωνία της οικογένειας αλλά και των φίλων της να χτυπά «κόκκινο» καθημερινά. Η 38 χρόνων Βουλγαρικής καταγωγής, χάθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου.

Η εξαφάνιση των δύο γυναικών βουλγαρικής καταγωγής έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, με την Αστυνομία, την ΕΜΑΚ, το Λιμενικό αλλά και εθελοντές να βρίσκεται «επί ποδός» από την πρώτη στιγμή.

Το χρονικό της εξαφάνισης της εγκυμονούσας

Τα ίχνη της Ντέσι Ιλίεβα χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Εκείνη την ημέρα, η 37χρονη αγνοούμενη είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα της (η οποία και αργότερα δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία) αλλά και με μια φίλη της. Η Ντέσι τις είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε με το σύντροφό της σε ταβέρνα σε δάσος.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες σε τηλεοπτική εκπομπή, την ημέρα που η Ντέσι εξαφανίστηκε, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Ρεθύμνου ανέφερε ότι περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου (της ημέρας δηλαδή που η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε), κάτοικος της περιοχής είχε δει την 4 μηνών εγκυμονούσα Ντέσι και τον σύντροφο της μέσα στο αυτοκίνητό του σε διακλάδωση που οδηγεί στις παραλίες νότια του χωριού Κεραμέ Ρεθύμνου, ενώ 2 ώρες αργότερα, μεταξύ 2:30 με 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ένας άλλος κάτοικος είδε το σύντροφο της Ντέσι να οδηγεί το αυτοκίνητό του στον επαρχιακό περιφερειακό δρόμο που συνδέει το χωριό Δρίμισκο με κατεύθυνση το χωριό Μουρνέ, όμως αυτή τη φορά, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία, ο σύντροφος της αγνοούμενης ήταν μόνος του.

Μάλιστα, 4 ημέρες μετά την εξαφάνιση της Ντέσι, ο φίλος της και πατέρας του παιδιού που κυοφορεί έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το χρονικό της εξαφάνισης της δεύτερης αγνοούμενης

Η 38χρονη Τόνια Ζόεβα αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου, με την εξαφάνιση της μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού να δηλώνεται στην αστυνομία από το Σύριο σύντροφό της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σε τηλεοπτική εκπομπή, η νεαρή μητέρα, το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε πήγε για μπάνιο με μία φίλη της. Εκεί τη συνάντησε ο Έλληνας που τη φιλοξενούσε στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου και κατέληξαν μαζί στο σπίτι του. Στις φίλες της ισχυρίστηκε πως του ζήτησε να τη μεταφέρει στο Ρέθυμνο για να πάει σπίτι ενός Σύριου με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέσεις.

Η γυναίκα με την οποία η 38χρονη αγνοούμενη πήγε στην παραλία, δύο μέρες αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά μάταια. Άρχισε να ανησυχεί και οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν όταν την κάλεσε η ανήλικη κόρη της που ζει στο εξωτερικό. Η μικρή που ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της, μιλούσε κάθε μέρα μαζί της στο τηλέφωνο και ανησυχούσε που δεν μπορούσε να την βρει. Και τα δύο τηλέφωνα της Τόνιας, ήταν απενεργοποιημένα.

Σημειώνεται ότι όποιος γνωρίζει κάτι αναφορικά με τις εξαφανίσεις των δυο γυναικών καλείται να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, ή με τη «Γραμμή Ζωής», στο τηλέφωνο 10-65.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News