default-image

Του έστησαν ενέδρα & πυροβόλησαν εναντίον του

Ρέθυμνο
Του έστησαν ενέδρα & πυροβόλησαν εναντίον του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έπεσαν» πυροβολισμοί στο Μυλοπόταμο – Στο νοσοκομείο το θύμα

«Άναψαν» τα αίματα σήμερα το πρωί στον Μυλοπόταμο, σε θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε με αποτέλεσμα να πέσουν ακόμη και πυροβολισμοί!

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί κοντά στο Γαράζο, στη διασταύρωση με τα Μουρτζανά Μυλοποτάμου, όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου αναγκάστηκε να σταματήσει το όχημά του εξαιτίας ενέδρας που είχαν στήσει άγνωστοι δράστες.

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο άνδρας γύρω στα 40, με διαμπερές τραύμα στην κνήμη. Μεταφέρθηκε στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου, χωρίς να κρίνεται ότι διατρέχει κάποιον σοβαρό κίνδυνο η υγεία του.

Πρόκειται για πατέρα που είχε φροντίσει να παραλάβει τα παιδιά του από το σχολείο, όπως και συνήθιζε να πράττει το τελευταίο διάστημα, καθώς το κλίμα «μύριζε» μπαρούτι....

Η αστυνομία διεξάγει προανάκριση, ενώ οι δράστες αγνοούνται, καθώς είχαν φροντίσει να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

«Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 43 και 20 ετών και ακόμα τριών άγνωστων ατόμων οι οποίοι με τη χρήση όπλου προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος 52χρονου ημεδαπού, στο Ρέθυμνο», σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

«Σήμερα (01.06.2018) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου ανωτέρω δράστες ακινητοποίησαν τον 52χρονο και προκάλεσαν τον τραυματισμό του με τη χρήση όπλου.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου, ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News