Ρέθυμνο

Νυχτερινό κατάστημα στο Ρέθυμνο σέρβιρε ποτά και...σεξ

Έναντι 80 ευρώ εξέδιδαν Ρωσίδα στο ειδικό χώρο του καταστήματος.

Νυχτερινό κατάστημα του Ρεθύμνου δεν σέρβιρε μόνο ποτά αλλά και…άλλες υπηρεσίες. Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν για μαστροπεία 21χρονος Έλληνας ως υπεύθυνος του καταστήματος και 54χρονος Σέρβος εργαζόμενος που προήγαγαν στην πορνεία 35χρονη Ρωσίδα, με θαμώνες καταστήματος.

Ωστόσο αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη έδωσε τέλος στο μαρτύριο της Ρωσίδας η οποία συναντούσε τους πελάτες σε ειδικό χώρο του καταστήματος. 

Μάλιστα σχεδιάστηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου.Οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες και ένας από αυτούς οδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 35χρονη με το απαραίτητο αντίτιμο δηλαδή 80 ευρώ. 

Ωστόσο τα χρήματα ήταν προσημειωμένα και ακολούθησε η σύλληψη των δραστών, ενώ ο 45χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε. 

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.380 ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και 14 κάρτες  με την επωνυμία του καταστήματος.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Aναλυτικά σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχειών και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υπόθεση μαστροπείας στο Ρέθυμνο.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν προχθές (30.05.2018) μεταμεσονύχτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, 21χρονος ημεδαπός και 54χρονος αλλοδαπός υπήκοος Σερβίας κατηγορούμενοι για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος και ο 54χρονος ως εργαζόμενος, προήγαγαν στην πορνεία 35χρονη αλλοδαπή υπήκοο Ρωσίας, με θαμώνες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Αναλυτικότερα, ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, προχθές (30.05.2018),  αστυνομικοί της Ομάδας  Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, μετέβησαν στο ανωτέρω κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες, όπου ένας εξ αυτών οδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 35χρονη έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων ογδόντα (1.380) ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και 14 κάρτες  με την επωνυμία του καταστήματος.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

Σχόλια