Άφαντοι Σταθάκης & Μπουλαξής από την εκδήλωση για το ενεργειακό μέλλον της Κρήτης

Ρέθυμνο
Άφαντοι Σταθάκης & Μπουλαξής από την εκδήλωση για το ενεργειακό μέλλον της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ημερίδα για το ενεργειακό μέλλον της Κρήτης αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, αλλά και του Προέδρου της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Δρ. Νίκου Μπουλαξή.

Η ημερίδα ήταν προγραμματισμένη στις 7 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου όπου θα γινόταν συζήτηση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική προστασία.

Ωστόσο, ούτε ο κ. Σταθάκης, αλλά ούτε και ο κ. Μπουλαξής εμφανίστηκαν στην ημερίδα, όπως προβλεπόταν από το πρόγραμμα, και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Την ίδια ώρα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί το Συντονιστικό Ρεθύμνου ενάντια στις ΒΑΠΕ. Μάλιστα, και με πρόσφατη ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για «χυδαία προπαγάνδιση ενός αναπτυξιακού μοντέλου, το οποίο όπου εφαρμόστηκε, έφερε ακόμα μεγαλύτερες ανισότητες και τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή.»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο περίπου χρόνια, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχε δώσει το «παρών» σε εκδήλωση στον ίδιο χώρο και τότε είχαν σημειωθεί επεισόδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News