Η Ρεθυμνιώτισσα που άφησε το… Λιμενικό για να κάνει το πάθος της επάγγελμα

Γυναίκα & παιδί
Η Ρεθυμνιώτισσα που άφησε το… Λιμενικό για να κάνει το πάθος της επάγγελμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, αλλά και… παραλίγο αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος, με 3 μετεκπαιδεύσεις στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που όμως έκανε στροφή 180 μοιρών και σήμερα διευθύνει το δικό της project

Η Χριστίνα άφησε για λίγο από το αγαπημένο της Ρέθυμνο και ήρθε στο πλατό της εκπομπής της ΚΡΗΤΗ TV για να συναντήσει την Ανδριανή και να μιλήσουν για μόδα, στιλ, αλλά και… όνειρα! Όνειρα που βγαίνουν αληθινά!

Πρόκειται για την 27χρονη Χριστίνα Τριποδιανάκη, απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, αλλά και… παραλίγο αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος, με 3 μετεκπαιδεύσεις στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που όμως έκανε στροφή 180 μοιρών και σήμερα διευθύνει το δικό της project, ένα project γεμάτο ρούχα, και… ντουλάπες!

Τι είναι το CT Style Project;

Όπως ανέφερε η Χριστίνα μιλώντας στην εκπομπή «Ανδριανή», η μόδα ήταν πάντα ένα κομμάτι που της κέντριζε του ενδιαφέρον, γι’ αυτό και εξέλιξε τις σπουδές της, παίρνοντας ακόμη ένα πτυχίο στον τομέα του Fashion Business Management.

Βέβαια, μέχρι τότε δεν ήξερε ότι την περιμένει μια ολοκαίνουρια καριέρα πάνω στη μόδα που τόσο αγαπάει, καθώς η ιδέα της ήρθε… ουρανοκατέβατη, όταν μία φίλη της την κάλεσε στο σπίτι της για να οργανώσουν μαζί την ντουλάπα της.

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το CT Style Project, ένα project που αφορά την οργάνωση και τη διευθέτηση της ντουλάπας, με στόχο να μας… διδάξει να ψωνίζουμε σωστά, να φροντίζουμε τα ρούχα μας, να μας δώσει στυλιστικές συμβουλές για όλες τις περιστάσεις.

Ποια είναι τα 3 «μυστικά» για μια… σωστή ντουλάπα, σύμφωνα με την expert, Χριστίνα;

  • Ξύλινες κρεμάστρες:

Μία καλή κρεμάστρα δε φθείρει το ρούχο, δεν το ταλαιπωρεί και δεν του προκαλεί σκουριά, μια τέτοια, είναι μία ξύλινη κρεμάστρα.

  • Αρωματικά και αντισκωριακά:

Πρέπει να τα έχουμε όλοι στις ντουλάπες μας, αφού βοηθούν στη διατήρηση της φρέσκιας μυρωδιάς των ρούχων.

  • Θήκες φύλαξης:

Ρούχα ευαίσθητα με πέτρες και δαντέλες χρειάζονται μία ιδιαίτερη φροντίδα, τόσο στη φύλαξή τους, όσο και στο πλύσιμό τους στο πλυντήριο.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ανδριανή»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News