Θρίλερ με την εξαφάνιση της εγκύου - Καυγάδισαν κι ο σύντροφός της έψαχνε όπλο

Ρέθυμνο
Θρίλερ με την εξαφάνιση της εγκύου - Καυγάδισαν κι ο σύντροφός της έψαχνε όπλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλύψεις για την 37χρονη Ντέσι που εξαφανίστηκε στην Κρήτη αλλά και για το σύντροφό της που αυτοκτόνησε.

Άγριο θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου στο Ρέθυμνο, ενώ όπως αποκαλύφθηκε ο σύντροφός της αυτοκτόνσηε.

Τα ίχνη της Ντέσι Ιλίεβα 37 χρόνων Βουλγαρικής καταγωγής που ζούσε χρόνια στην Κρήτη, χάθηκαν μυστηριωδώς  το μεσημέρι της  Τετάρτης 2 Μαΐου. Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες μετά.

Οι Αρχές δεν συνέδεσαν αμέσως τις δύο υποθέσεις και ξεκίνησαν τις εντατικές έρευνες όταν η εκπομπή ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για να βρει την αλήθεια.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι με τις άγνωστες λεπτομέρειες του διπλού θρίλερ, με αγνοούμενη την τεσσάρων μηνών έγκυο γυναίκα και νεκρό τον φίλο και πατέρα του παιδιού της.

Η ίδια είχε δώσει το τελευταίο της στίγμα στη μητέρα και στη φίλη της. Τους είχε πει ότι θα πήγαινε με τον σύντροφο της για φαγητό σε ταβέρνα σε ένα δάσος.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έφθασε στην εκπομπή, το ζευγάρι κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του αυτόχειρα προς τις παραλίες της περιοχής κάτω από το χωριό Κεραμέ, το μεσημέρι της  Τετάρτης 2 Μαΐου.

Όπως διευκρινίστηκε στη διάρκεια της εκπομπής οι ντόπιοι αποκαλούν «δάσος» το φοινικόδασος της Πρέβελης, σημείο που θα μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών που πραγματοποιούνται στην περιοχή.  Κάτοικοι ανέφεραν ακόμη στην εκπομπή, πως θα πρέπει να ψαχτούν και τα εγκαταλειμμένα πηγάδια που βρίσκονται τριγύρω στο χωριό του αυτόχειρα.

Οι φίλες της αγνοούμενης εγκύου που δεν θέλησαν να φανούν τα πρόσωπα τους στην κάμερα από φόβο, αποκάλυψαν λεπτομέρειες που συγκλονίζουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News