Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης ο Ορχάν Παμούκ

Ρέθυμνο
Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης ο Ορχάν Παμούκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης θα απονεμηθεί στον Τούρκο νομπελίστα συγγραφέα Ορχάν Παμούκ, σε εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου στο Ρέθυμνο.

Η απονομή θα γίνει από το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στην Αίθουσα «Παντελής Πρεβελάκης» στο Ωδείο, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στις 6.00 το απόγευμα.

Ταυτόχρονα, έχει προβλεφθεί να υπάρξει απευθείας σύνδεση με την αίθουσα εκδηλώσεων στο Σπίτι του Πολιτισμού (πλάι στο Ωδείο), καθώς η αίθουσα των εκδηλώσεων πιθανότατα δε θα επαρκέσει για το κοινό.

Η προσέλευση στην αίθουσα της τελετής αρχίζει στις 5.30 μ.μ. Το πέρας της προσέλευσης έχει οριστεί στις 5.45 μ.μ. και θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.

Νωρίτερα, την Παρασκευή το πρωί, στις 11.30, ο Ορχάν Παμούκ θα συνομιλήσει με φοιτητές, διδάσκοντες και προσωπικό του Πανεπιστημίου Κρήτης στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Βιβλιοθήκης.

Στον χώρο της Βιβλιοθήκης θα λειτουργεί από τις 2-5-2018 έκθεση βιβλίων του τιμώμενου.

Το Σάββατο το πρωί, από τις 11.00 έως τις 13.00, ο Ορχάν Παμούκ θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News