default-image

Ξυλοκόπησε άνδρα για το ποιος έχει... προτεραιότητα

Ρέθυμνο
Ξυλοκόπησε άνδρα για το ποιος έχει... προτεραιότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη καταγγελία ξυλοδαρμού στο Ρέθυμνο μετά από καυγά μεταξύ δύο οδηγών.

Περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας με πρωταγωνιστές έναν Έλληνα και έναν Ινδό οδηγούς αυτοκινήτων έλαβε χώρα, αργά την νύχτα του περασμένου Σαββάτου σε χωριό του Ρεθύμνου. Η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον φερόμενο ως δράστη κατά τη διάρκεια του αυτοφώρου, ενώ ο Ινδός χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Αφορμή για το συμβάν, στάθηκε η διαφωνία των δύο οδηγών για το ποιος έχει... προτεραιότητα. Τα αίματα δεν άργησαν να "ανάψουν" κι έτσι σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ο Έλληνας επιτέθηκε βάναυσα στον Ινδό, ξυλοκοπώντας τον. Η επίθεση ήταν άγρια και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του Ινδού που ζει και εργάζεται στο Ρέθυμνο.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στον οικισμό Χάνι Αλεξάνδρου, όπου και κατευθυνόταν ο Ινδός, έχοντας μαζί του στο όχημα και τον 13χρονο γιο του, όταν ένας διαπληκτισμός μεταξύ οδηγών, δεν άργησε να μετατραπεί σε άγριο ξυλοδαρμό.

Τόσο το όχημα του Ινδού, όσο και του Έλληνα, είχαν την ίδια κατεύθυνση και όταν σταμάτησαν και οι δύο οδηγοί τα οχήματά τους για να... "αναμετρηθούν", η κατάσταση γρήγορα βγήκε εκτός ελέγχου. Ο Ινδός όπως ισχυρίζεται δέχτηκε δυνατά χτυπήματα από τον Έλληνα, ο οποίος στη συνέχεια επέστρεψε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να μην έχει καταφέρει να τον εντοπίσει εντός αυτοφώρου.

Ο Ινδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και έτυχε νοσηλείας για τα τραύματα που του κατάφερε ο φερόμενος ως δράστης στο κεφάλι και τα χέρια, κατέθεσε μάλιστα και μήνυση κατά του θύτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία γνωρίζει τα στοιχεία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News