default-image

Ρέθυμνο: «Παιδί λιποθύμησε στο σχολείο από αλκοόλ» καταγγέλλει πατέρας

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: «Παιδί λιποθύμησε στο σχολείο από αλκοόλ» καταγγέλλει πατέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γονέας καταγγέλλει ότι σέρβιραν αλκοόλ σε κατάστημα και τα παιδιά πήγαν μεθυσμένα στο σχολείο.

Πέρα από το περιστατικό με το 6χρονο αγόρι που κατανάλωσε αλκοόλ και νοσηλεύεται στην εντατική , προβληματίζουν τα περιστατικά κατανάλωσης αλκοόλ σε σχετικά μικρές ηλικίες, με το συγκεκριμένο να σημειώνεται μετά τα κρούσματα κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους (15-17 ετών) την περασμένη Δευτέρα στο Σπήλι Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα οι ανήλικοι μεθυσμένοι να καταλήξουν σε άσχημη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου.

«Το παιδί έπεσε λιπόθυμο μέσα στο σχολείο»

Αναστατωμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο Σπήλι Ρεθύμνου μετά τα τελευταία κρούσματα κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους, που κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας. Το περιστατικό συνέβη στις 23 Απριλίου, ανήμερα τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου, οπότε και σε κενή ώρα μαθημάτων παρέα 7 αγοριών, σύμφωνα με πληροφορίες, ηλικίας 15 έως 17 ετών, κάθισε σε καφετέρια. Εκεί, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όχι μόνο δε δίστασε να σερβίρει αλκοόλ στους ανήλικους, αλλά μάλιστα δύο φιάλες ουίσκι, ίσως και τρεις, σύμφωνα με πατέρα θύματος, ενώ αργότερα οι μαθητές μεθυσμένοι επέστρεψαν στο σχολείο.

«Τα παιδιά παρήγγειλαν το πρώτο μπουκάλι, μετά δεύτερο και τρίτο. Ο γιος μου έφυγε στο τρίτο μπουκάλι. Αργότερα, στο σχολείο οι καθηγητές κατάλαβαν ότι είχαν πιει. Κάποια έκαναν εμετό, ενώ ένα παιδί σίγουρα έπεσε λιπόθυμο στο σχολείο και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας σε κωματώδη κατάσταση», είπε ο πατέρας ενός παιδιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News