Ξεπερνάει το σοκ ο 16χρονος που βρέθηκε με μία μπετόβεργα καρφωμένη στο μηρό του

Ρέθυμνο
Ξεπερνάει το σοκ ο 16χρονος που βρέθηκε με μία μπετόβεργα καρφωμένη στο μηρό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα 24ώρα να περνούν, ολοένα και καλύτερα είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του 16χρονου που στο μηρό του, καρφώθηκε μια μπετόβεργα, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

"Η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται άριστα", υποστήριξε στο neakriti.gr ο κ. Φανουργιάκης.

Η φωτογραφία που έφερε στο φως η ΚΡΗΤΗ - TV,  είναι αποκαλυπτική και αρκεί για να καταλάβει κάποιος πόσο τυχερό στάθηκε ο 16χρονος. Έκανε χθες το γύρο της χώρας, με το καρφωμένο αντικείμενο  στο ματωμένο πόδι του να προκαλεί σοκ και ανατριχίλα.

"Η φωτογραφία που δημοσιεύσατε, αποδεικνύει στο έπακρο τα όσα σας είχα αναφέρει νωρίς χθες το πρωί ότι ο ανήλικος στάθηκε εξαιρετικά τυχερός αφού παρά την εισβολή του αντικειμένου, σε κανένα όργανο του δεν προκλήθηκε βλάβη",πρόσθεσε ο κ. Φανουργιάκης. 

O 16χρονoς είχε την τραυματική εμπειρία στην προσπάθειά του να πηδήξει από τα κάγκελα του 6ου γυμνασίου Ηρακλείου, να καρφωθεί μία μπετόβεργα στο μηρό του.

Να σημειωθεί ότι για τον απεγκλωβισμό του από τα κάγκελα του σχολείου στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση με την παρουσία πυροσβεστικής και την συνδρομή και την ΕΜΑΚ.

Με πριόνια οι διασώστες έκοψαν τα κάγκελα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν το νεαρό, όπως και έγινε και με το σίδερο να έχει καρφωθεί στο σώμα του να τον μεταφέρουν τάχιστα στο νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News