Έκρυβε ναρκωτικά 25χρονος στο σπίτι και στον επαγγελματικό του χώρο

Κρήτη
Έκρυβε ναρκωτικά 25χρονος στο σπίτι και στον επαγγελματικό του χώρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλά έκρυβε στο σπίτι του, καθώς και στον επαγγελματικό του χώρο, ένας 25χρονος Έλληνας, ποσότητα κοκαΐνης, κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό, προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

O 25χρονος συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ανωτέρω.

Ακολούθησε έλεγχος στην οικία και στον επαγγελματικό χώρο που διαχειρίζεται ο 25χρονος, όπου κατά τη διάρκεια αυτού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 29,2 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 61,8 γραμμάρια κάνναβης,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • κινητό τηλέφωνο και
  • 215 ευρώ προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθέν με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News