Με μεγαλοπρέπεια οι παρελάσεις σε Ρέθυμνο και Χανιά

Κρήτη
Με μεγαλοπρέπεια οι παρελάσεις σε Ρέθυμνο και Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την καθιερωμένη παρέλαση κορυφώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την επέτειο του εορτασμού της επανάστασης του 1821 στα Χανιά και το Ρέθυμνο.

Ο ΓΓ αντεγκληματικής πολιτικής, Ευτύχης Φυτράκης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στα Χανιά, και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στο Ρέθυμνο. Στα Χανιά εντυπωσίασαν τα 4 μαχητικά αεροσκάφη της 115 ΠΜ, ενώ στο Ρέθυμνο υπήρξαν κινητοποιήσεις από εκπαιδευτικούς.

Εντυπωσίασαν τα 4 μαχητικά αεροσκάφη της 115 ΠΜ με το πέρασμα από τον ουρανό των Χανίων, το «παρών» στις επετειακές εκδηλώσεις έδωσε ο ΓΓ αντεγκληματικής πολιτικής, Ευτύχης Φυτράκης, όπως και η βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη, τονίζοντας τη σημασία του αγώνα του 1821, απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις του σήμερα, ενώ ο ΓΓ αναφέρθηκε και στην ανέγερση εκπαιδευτηρίου στις φυλακές της Αγιάς Χανίων.

Οι αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι, Απόστολος Βουλγαράκης και Τάσος Βάμβουκας, υπογράμμισαν τη σημασία της εθνικής ενότητας απέναντι στις δυνάμεις που επιβουλεύονται την Ελλάδα.

Στο Ρέθυμνο κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις με την καθιερωμένη παρέλαση και με αμφότερους τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, Ανδρέα Ξανθό και Γιάννη Κεφαλογιάννη να υπερθεματίζουν για την κοινωνική συνοχή και εθνική ομόνοια στις κρίσιμες για την Ελλάδα στιγμές.

Αισθητή και η παρουσία ομάδας πολιτών με συνθήματα για το μακεδονικό, ενώ εκπαιδευτικοί με τις βαλίτσες τους διαμαρτυρήθηκαν για τη μη πρόσληψη μόνιμου προσωπικού κάτι που είναι θεμιτό, αλλά και δημοσιονομικά ανέφικτο, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News