default-image

Μαρτυρικές ώρες πριν το θάνατο του νεαρού που έπεσε στα Αμαριώτικα

Ρέθυμνο
Μαρτυρικές ώρες πριν το θάνατο του νεαρού που έπεσε στα Αμαριώτικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιαλτικές ήταν οι ώρες για το νεαρό που εντοπίστηκε αιμόφυρτος μετά από πτώση στα Αμαριώτικα βουνά.

Η νεκροψία ρίχνει φως στα αίτια θανάτου του 21χρονου Γερμανού, ο οποίος κατακρημνίστηκε από ψηλά, εντοπίστηκε σε απόσταση 200-300 μέτρων να αιμορραγεί και στη συνέχεια έκανε μεγάλες προσπάθειες να συρθεί στο δύσβατο σημείο αναζητώντας για βοήθεια.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από την Παρασκευή βοσκό που τον μετέφερε στο κέντρο υγείας αλλά λίγο αργότερα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Έχανε αίμα και μισή ώρα αναζητούσε βοήθεια

Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr o ιατροδικαστής κ.Παπαδομανωλάκης «ο θάνατός ήταν αιμορραγικός και μάλιστα έχανε αίμα αργά-αργά. Υπέστη ρήξη αριστερού νεφρού και των αγγείων της περιοχής και στη λεκάνη. Για αρκετή ώρα είχε τις αισθήσεις του και προσπαθούσε σιγά σιγά μετακινηθεί. Δυστυχώς φάνηκε να προσπάθησε για τουλάχιστον μισή ώρα…».

Οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης παραμένουν άγνωστες, δεν βρέθηκε αυτοκίνητο ή δεν υπάρχει μαρτυρία για το πως ανέβηκε ο άτυχος νεαρός στον Ψηλορείτη. Μετά την πτώση και τη μεταφορά του στο κέντρο υγείας Αγίας Φωτεινής κατάφερε μόνο να ψελλίσει μερικά λόγια. Όπως σημειώνει ο κ.Παπαδομανωλάκης «οι προστριβές δείχνουν ότι αφού κατακρημνίστηκε , κατρακύλησε την πλαγιά και άρχισε να μετακινείται αργά. Κι ενώ δεν είχε εξωτερικά τραύματα και κατάγματα, έχανε αίμα.».

Δεν τον αναζήτησαν συγγενείς

Ο νεαρός μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου παρέμενε αγνώστων στοιχείων αφού κανείς δεν τον είχε αναζητήσει. Η αστυνομία πήρε δακτυλικά αποτυπώματα ενώ από τον ιατροδικαστή ελήφθη dna και οδοντόγραμμα. Οι περισσότεροι οδοντίατροι στην Ευρώπη μάλιστα διατηρούν αρχείο με το οποίο γίνεται διασταύρωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News