Νεκρός ο νεαρός που βρέθηκε από βοσκό στα βουνά

Ρέθυμνο
Νεκρός ο νεαρός που βρέθηκε από βοσκό στα βουνά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 21χρονος Γερμανός που είχε βρεθεί νωρίτερα σήμερα από ένα βοσκό στα ορεινά του Φουρφουρά Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης όπου υπέστη ανακοπή. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος νέος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή αφού τα τραύματα που έφερε ήταν σοβαρά.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο Γερμανός έδειξαν ακατάσχετη αιμορραγία στην κοιλιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε και κάποιες εκδορές, χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί από πού προήλθαν.

Από το Κέντρο Υγείας Αγ. Φωτεινής και έπειτα από μαλάξεις, είχε ξαναβρεί στιγμιαία τις αισθήσεις του, ωστόσο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου λίγο αργότερα έφτασε σε κωματώδη κατάσταση.

Μυστήριο με το θάνατο του 21χρονου

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο του 21 ετών νεαρού μετά από πτώση στα Αμαριώτικα βουνά του Ρεθύμνου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στις δυτικές παρυφές του Ψηλορείτη, όπου φέρεται να είχε βρεθεί για πεζοπορία ο άτυχος νέος που εντοπίστηκε, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του από Ρεθυμνιώτη βοσκό.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου εξέπνευσε εν ώρα χειρουργείου.

Η αρχή του τέλους της ζωής του νεαρού άνδρα σηματοδοτήθηκε από την πτώση του σε δύσβατη περιοχή που του επέφερε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς.

Κτηνοτρόφος τον εντόπισε στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά, Πλατάνια και Φουρφουράς Αμαρίου, στις δυτικές παρυφές του Ψηλορείτη. Όταν έφτασε κοντά του, διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του και αμέσως φρόντισε να μεταφερθεί στο πλησιέστερο κέντρο υγείας, στην Αγία Φωτεινή.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο 21 ετών άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του. Εισήχθη στο χειρουργείο για να παύσει η ακατάσχετη αιμορραγία στην κοιλιακή χώρα, όμως λίγο αργότερα ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Λίγα είναι γνωστά για την ταυτότητά του, μονάχα όσα πρόλαβε να αναφέρει στο προσωπικό και τον γιατρό του κέντρου υγείας στην Αγία Φωτεινή, όταν για λίγα λεπτά επανήλθαν οι αισθήσεις του.

Επρόκειτο σύμφωνα με όσα ανέφερε για έναν 21 ετών νεαρό άνδρα με καταγωγή από τη Γερμανία και ο οποίος διέμενε στο Ρέθυμνο. Ανέφερε ότι είχε πάει για πεζοπορία στην ευρύτερη περιοχή ανάμεσα στον Φουρφουρά και τα Πλατάνια Αμαρίου, όμως κάποια στιγμή γλίστρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιον που να γνώριζε τον εκλιπόντα για να συλλέξουν πληροφορίες για την ταυτότητά του.

Διεξάγουν έρευνες για να καταφέρουν να έρθουν σε κάποια συμπεράσματα για το πώς έφθασε ο άτυχος νέος στην περιοχή, μήπως και αν εντοπίσουν κάποιο όχημα που τυχόν επέβαινε, καταφέρουν να μάθουν περισσότερα για την ταυτότητά του, όπως και ενδεχομένως, αν βρεθεί το κατάλυμα στο οποίο διέμενε, για να ενημερωθεί η γερμανική πρεσβεία και η οικογένειά του.

Έχει παραγγελθεί και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του νεαρού άνδρα για να διασαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News