Ρέθυμνο

Τα «ευχαριστώ» για τη μεγάλη βοήθεια στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Η επιστολή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Το μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία.

Για άλλη μία χρονιά, το μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης ολοκληρώθηκε με επιτυχία χάρη στην άριστη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών, του νοσοκομείου Ρεθύμνου, αλλά και εθελοντών οι οποίοι έτρεχαν για να προλάβουν περιστατικά που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία.

Σε επιστολή του το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί του εθελοντές και τις εθελόντριες Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά τους και την πολύ σημαντική βοήθεια που προσέφερα.

«Με προθυμία, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό παρείχαν βοήθεια στα περιστατικά που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας την Κυριακή του Καρναβαλιού στις 18 Φεβρουαρίου 2018, συνδράμοντας στο δύσκολο έργο του προσωπικού της Υπηρεσίας μας».

Επίσης ευχαριστεί το Ε.Κ.Α.Β. και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών για τη σωστή διαχείριση και την οργανωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών στους δρόμους, την πολύτιμη αρωγή τους και την άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Νοσοκομείου που παρελάμβανε τα περιστατικά.

Η επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστεί και όλες τις Υπηρεσίες της πόλης που συμμετείχαν στην ασφαλή και επιτυχή έκβαση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στη πόλη μας.

Ταυτόχρονα ευχαριστεί θερμά το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, που με πλήρη επιτυχία αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά και υποδειγματικά εφάρμοσαν το σχέδιο δράσης έτσι ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.

Η άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων ολοκλήρωσε με επιτυχία και ασφάλεια το απαιτητικό πρόγραμμα δράσης όλων των εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

Σχόλια