default-image

Φεύγει και αφήνει πίσω της φέσια και συντρίμμια

Ρέθυμνο
Φεύγει και αφήνει πίσω της φέσια και συντρίμμια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για την 27χρονη από τη Λέσβο που ενοικιάζει δωμάτια, πληρώνει κάποιους μήνες και μετά αφήνει φέσι, έχοντας παράλληλα καταστρέψει το δωμάτιο από τα κατοικίδιά της που τα εγκαταλείπει ολημερίς μέσα στο δωμάτιο...

Πέραν τούτου, προχωρά και σε ψεύτικες αγοραπωλησίες κινητών τηλεφώνων εισπράττοντας χρήματα από αφελείς υποψήφιους αγοραστές που δε βλέπουν ποτέ το κινητό που αγόρασαν...

Η συγκεκριμένη είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Ρέθυμνο και από τους 12 μήνες πλήρωσε ενοίκιο τους πρώτους 3 έως 4 μήνες και μετά... τίποτα! Μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία για να προχωρήσει η έξωση, πέρασαν οι υπόλοιποι μήνες, αρχικά περιμένοντας μήπως και πληρώσει.

Στη συνέχεια, όταν άνοιξαν πια την πόρτα και αφότου έφυγε, αντίκρισαν αυτό που βλέπουμε στις εικόνες...

Το ανεκδιήγητο θράσος της είναι ότι απέστειλε μήνυμα αναχωρώντας, στο κινητό του ιδιοκτήτη, ότι μέσα στην όλη κατάσταση και μεταξύ άλλων: «Τουλάχιστον έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, άφησα το σπίτι σε καλή κατάσταση!».

Επίσης παραδέχτηκε (στο μήνυμα) ότι είχε δώσει ψεύτικα στοιχεία στο συμβόλαιο και δεν θα μπορούσε να την εντοπίσει ο ιδιοκτήτης.

Έτερη ιδιοκτήτρια ενοικιαζόμενων δωματίων ανέφερε, ότι: «Είχε έρθει και στα δικά μου δωμάτια πριν τέσσερα χρόνια, ενώ την περασμένη εβδομάδα διέμενε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια πιο πάνω από τα δικά μας και επειδή είναι φίλες μου, την ανακάλυψα, αλλά ομοίως άφησε και εκεί φέσι και εξαφανίστηκε…».

Είναι καταγεγραμμένη πάντως στα πρακτικά της αστυνομίας πολλές φορές, ενώ γνωρίζει και ο σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων για την παράνομη δράση της 27χρονης.

Οι παθόντες ζητούν να δημοσιοποιήσει η αστυνομία τα στοιχεία της για να μπει ένα τέλος στην παράνομη δραστηριότητά της, ενώ τα περιστατικά επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Ρεθύμνου, Μανώλης Περράκης, ο οποίος έχει δεχθεί καταγγελίες για περιστατικά που αφορούν την παράνομη δράση της 27χρονης από μέλη του συλλόγου.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν ιστοσελίδες όπου δηλώνονται επικίνδυνοι για απάτη τηλεφωνικοί αριθμοί που φέρουν το όνομά της, όπως και σχετική σελίδα στο facebook που έχουν δημιουργήσεις τα θύματά της, ενώ πια έχει εντοπιστεί και το προφίλ της με τα πραγματικά της στοιχεία από τους παθόντες.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία ζούσε...

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News