default-image

Βρέθηκε η Γαρυφαλιά που επικοινώνησε με τους δικούς της

Κρήτη
Βρέθηκε η Γαρυφαλιά που επικοινώνησε με τους δικούς της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tέλος στις δραματικές ώρες αγωνίας για την 35χρονη Γαρυφαλιά που παρέμενε εξαφανισμένη, εδώ και περίπου 10 ημέρες.

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, η 35χρονη Γαρυφαλιά Σαμιωτάκη, η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής στους οικείους της από την Πέμπτη 31 Αυγούστου, είναι καλά στην υγεία της, εντοπίστηκε και παύει πλέον να ισχύει και το silver alert.

"Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση : Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, δέχθηκε, την 10/09/2017, κλήση για την ανεύρεσή της. Η κα Σαμιωτάκη, βλέποντας ότι οι οικείοι της την αναζητούν, επικοινώνησε η ίδια μαζί τους και την ΕΛ.ΑΣ., δηλώνοντας ότι είναι καλά.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ

Με αγωνία η οικογένεια και οι οικείοι της νεαρής γυναίκας όλο αυτό το διάστημα περίμεναν οποιαδήποτε πληροφορία, καθώς  η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο ενώ λήξη συναγερμού και στις αρμόδιες αρχές που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση για τον εντοπισμό της γυναίκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News