default-image

Πως έφτασαν στα ίχνη της μικρής Αντωνίας

Κρήτη
Πως έφτασαν στα ίχνη της μικρής Αντωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντείνεται η αγωνία για την τύχη της μικρής Αντωνίας που έχει συγκινήσει και επαγρυπνήσει την κοινωνία του Ρεθύμνου και όλης της Ελλάδας με το δράμα που κρύβει πίσω από το όμορφο, αγγελικό πρόσωπό της. Η αναζήτηση της ανήλικης συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε και δόθηκαν κάποια σημεία ζωής της μικρής μετά και την τεράστια κινητοποίηση που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

» ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ 8ΧΡΟΝΗ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η διευθύντρια του σχολείου του άτυχου κοριτσιού μίλησε και με τη γιαγιά και με τη μικρή Αντωνία τηλεφωνικά, κατευνάζοντας πρόσκαιρα την αγωνία γα το κοριτσάκι, με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ρουσσοσπιτίου, Σταύρο Μυλωνά να επαληθεύει την είδηση, προσθέτοντας ότι αμφότερες, γιαγιά και εγγονή δήλωσαν ότι είναι καλά.

Η επιμέλεια της Αντωνίας είχε εκδικαστεί στην μητέρα του πατέρα της, δεδομένης της αδυναμίας των γονιών της να τη μεγαλώσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Το κοριτσάκι πέρασε τις διακοπές του με τη μητέρα του, η οποία όμως αρνήθηκε να την επιστρέψει. Η έτερη γιαγιά μάλιστα, ενέγραψε την εγγονή στο δημοτικό σχολείο Ρουσσοσπιτίου και έκτοτε δηλώθηκε η εξαφάνιση, έχουν περάσει 13 μέρες σε μια υπόθεση δύσκολη, από όποια πλευρά και αν την ακουμπήσει και προσπαθήσει να την προσεγγίσει κάποιος.

Δεν χρειάζεται μόνο το αγγελούδι βοήθεια, αλλά και οι γονείς του για την απεξάρτησή τους, ενώ και οι γιαγιάδες μάλλον δεν είναι ακόμα σε θέση για το καλύτερο στην μικρούλα. Γιατί μπορεί το δικαστήριο να επιδίκασε την επιμέλεια από τη μία γιαγιά στην άλλη, όμως μια παιδική ψυχή, δεν είναι ένα παιχνίδι προς μεταφορά από τη μια βιτρίνα στην άλλη..

Ευχή όλων να είναι το παιδί καλά, με άγνωστη να παραμένει ποια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη προοπτική σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση;

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News